Valpar

Jag har för närvarande nedan nämnda kull planerad. Det är väldigt många som hör av sig om valp och jag hinner dessvärre inte besvara alla intresseanmälningar. Jag har heller ingen väntelista som man kan sätta upp sig på. Eftersom jag har så få kullar så mäktar jag inte med det. Man får givetvis ändå höra av sig med ett mejl om man vill, men jag kan tyvärr inte lova något svar eller besked om valp. Den dag jag har födda valpar så kommer jag att lägga upp information på hemsidan. Då kommer jag också att kontakta dem som hört av sig spontant och som verkar intressanta. Jag lovar ändå inte bort någon valp förrän dess.

En valpkull är planerad och förväntas födas omkring 22 juli 2021. Det kommer enbart att bli gula valpar. Det återstå att se om tiken blir dräktig och hur många valpar det blir.

Leverans kan ske tidigast omkring 18 september 2021 vid åtta veckors ålder.

Klicka här: Stamtavla.

Om du söker efter en valp ber jag dig att i ett mejl berätta om var och hur du bor, hur familjen ser ut, vad du vill ha hunden till, om du söker hane eller tik, eventuell tidigare hundvana, arbetstider, hur du tänkt passa valpen och annat som du tycker att jag bör veta.

FAR: GB SH CH TRENDLEWOOD BORN TO RUN

(FIN CH Devonshires London Edition x GB SH CH Trendlewood Silent Night)
Armbågsleder (ED): 0/0
Höftleder (HD): 5/4 (enligt det engelska systemet där sämst är 53/53)
PRA-prcd: Fri
Ögonlysning: Normal
EIC: Fri
HNPK: Fri
Top Labrador i Storbritannien 2019
Crufts CC 2019 och Crufts RCC 2020

MOR: ANDYCAP ETERNAL LOVE

(NO UCH SE U(U)CH Mambrinos Ulrik x C.I.E. NORD UCH EUW-15 Diamond Dreams of Rocheby)
Armbågsleder (ED): 0/0
Höftleder (HD): A/A
PRA-prcd: Fri
Ögonlysning: Normal
Utställning: Excellent

När valparna säljs är de veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta med chip och registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK). Valpkullen är försäkrad för dolda fel (därutöver måste varje valpköpare teckna egen försäkring). Varje valpköpare bjuds också på ett års medlemskap i Labrador Retrieverklubben (LRK).


Håkan med Andycap Eternal Love och Andycap Enchanting vid 5 veckors ålder.