Valpar/Puppies

Det är nu bekräftat att Jackie är dräktig och utifrån ultraljudet förväntas en normalstor kull! Valpkullen kommer att födas omkring den 5 juli 2023 med leverans omkring den 30 augusti. Det kommer enbart att bli gula valpar.

Mor är Froxfield Born To Be Number One (klicka på namnet för att komma till hennes sida).Far är NO UCH NV-21 Mambrinos Dorian.

Höftleder: A-A
Armbågar: 0-0
Ögon: u.a.


Jag har ingen särskild väntelista som man kan sätta upp sig på. Hör gärna av dig med ett mejl (inte sms, tack, eftersom jag har alla mejl sparade i en särskild mapp för bevakning), men jag kan tyvärr inte lova något besked om valp. Den dag jag har födda valpar så kommer jag att lägga upp information på hemsidan. Då kommer jag också att kontakta dem som hört av sig och som verkar intressanta. Jag lovar inte bort någon valp innan dess.

Om du söker efter en valp ber jag dig att i ett mejl berätta om var och hur du bor, hur familjen ser ut, åldrar, vad du vill ha hunden till, om du söker hane eller tik, eventuell tidigare hundvana, arbetstider, hur du tänkt passa valpen, bostadsort, alla kontaktuppgifter och annat som du tycker att jag bör veta.

När valparna säljs är de veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta med chip och registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK). Valpkullen är försäkrad för dolda fel (därutöver måste varje valpköpare teckna egen försäkring). Varje valpköpare bjuds också på ett års medlemskap i SKKs specialklubb Svenska Spaniel och Retrieverklubben (SSRK) samt i dess rasklubb Labrador Retrieverklubben (LRK).


Håkan med Andycap Eternal Love och Andycap Enchanting vid 5 veckors ålder.