Valpar/Puppies

Det kommer förhoppningsvis en kull lite senare i år.

Follies Midsummer Eve har nu blivit inseminerad och om hon blir dräktig kommer valparna att födas omkring 28 juli med leverans tidigast den 23 september 2024. Det kan bli både svarta och gula valpar.


Om du är intresserad av en valp i framtiden så får du gärna höra av dig med ett mejl. Inte sms, eftersom jag sparar alla mejl i en särskild mapp för bevakning. När en kull är planerad så läggs information upp på hemsidan. Då kommer jag också att kontakta dem som hört av sig.

Jag ber dig att i ett mejl berätta om var och hur du bor, hur familjen ser ut, åldrar, vad du vill ha hunden till, om du söker hane eller tik, eventuell tidigare hundvana, arbetstider, hur du tänkt passa valpen, bostadsort, alla kontaktuppgifter och annat som du tycker att jag bör veta.

När valparna säljs är de veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta med chip och registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK). Valpkullen är försäkrad för dolda fel (därutöver måste varje valpköpare teckna egen försäkring). Varje valpköpare bjuds också på ett års medlemskap i Labrador Retrieverklubben (LRK).


Håkan med Andycap Eternal Love och Andycap Enchanting vid 5 veckors ålder.