Valpar/Puppies

Nästa planerad valpkull kommer förhoppningsvis att födas omkring februari 2023 med leverans omkring april 2023. Det kommer att bli enbart gula valpar.

Jag har ingen särskild väntelista som man kan sätta upp sig på. Hör gärna av dig med ett mejl (inte sms, tack, eftersom jag har alla mejl sparade i en särskild mapp för bevakning), men jag kan tyvärr inte lova något besked om valp. Den dag jag har födda valpar så kommer jag att lägga upp information på hemsidan. Då kommer jag också att kontakta dem som hört av sig och som verkar intressanta. Jag lovar inte bort någon valp innan dess.

Om du söker efter en valp ber jag dig att i ett mejl berätta om var och hur du bor, hur familjen ser ut, åldrar, vad du vill ha hunden till, om du söker hane eller tik, eventuell tidigare hundvana, arbetstider, hur du tänkt passa valpen, alla kontaktuppgifter och annat som du tycker att jag bör veta.

När valparna säljs är de veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta med chip och registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK). Valpkullen är försäkrad för dolda fel (därutöver måste varje valpköpare teckna egen försäkring). Varje valpköpare bjuds också på ett års medlemskap i SKKs specialklubb Svenska Spaniel och Retrieverklubben (SSRK) samt i dess rasklubb Labrador Retrieverklubben (LRK).


Håkan med Andycap Eternal Love och Andycap Enchanting vid 5 veckors ålder.