Valpar/Puppies

Det finns två valpkullar planerade under 2024.

Den första tiken har nu börjat löpa. Om hon blir dräktig föds valparna omkring den 6 april och levereras omkring 1 juni. Det kommer enbart att bli gula valpar.

Den andra tiken förväntas löpa omkring april och då föds valparna omkring juni/juli med leverans omkring augusti/september. Det kommer åtminstone att bli svarta valpar, kanske även gula.


Om du är intresserad av en valp i framtiden så får du gärna höra av dig med ett mejl. Inte sms, eftersom jag sparar alla mejl i en särskild mapp för bevakning. När en kull är planerad så läggs information upp på hemsidan. Då kommer jag också att kontakta dem som hört av sig.

Jag ber dig att i ett mejl berätta om var och hur du bor, hur familjen ser ut, åldrar, vad du vill ha hunden till, om du söker hane eller tik, eventuell tidigare hundvana, arbetstider, hur du tänkt passa valpen, bostadsort, alla kontaktuppgifter och annat som du tycker att jag bör veta.

När valparna säljs är de veterinärbesiktade, vaccinerade, avmaskade, ID-märkta med chip och registrerade i Svenska Kennelklubben (SKK). Valpkullen är försäkrad för dolda fel (därutöver måste varje valpköpare teckna egen försäkring). Varje valpköpare bjuds också på ett års medlemskap i SKKs specialklubb Svenska Spaniel och Retrieverklubben (SSRK) samt i dess rasklubb Labrador Retrieverklubben (LRK).


Håkan med Andycap Eternal Love och Andycap Enchanting vid 5 veckors ålder.